Het meest populaire gebakje tijdens Koningsdag is toch wel de tompouce! Een heerlijk, knapperige gebakje met een prachtig glanzende roze laag glazuur en romige banketvulling. Maar wat is nu de beste manier om een tompouce te eten? In een keer je tanden erin zetten? Kan, maar het gevaar is dat het grootste gedeelte van die heerlijke gele vulling er tussenuit piept. Hakken? Maar dan kan het zomaar zijn dat je van je tompouce een zooitje maakt.

Ontleden…

Hoe je je tompouce ook eet, het smaakt ongetwijfeld weer verrukkelijk. Eet smakelijk!

Kantelen….

Op zijn kantje en dan ‘snijden’ met je vork.

Happen…

Niets lastigs…. gewoon happen! De rest zien we dan wel.

Op zijn ‘Vughts’

Keurig met dessertmesje en -vorkje. Intens genieten met Vughtse allure.

Schrapen….

Eerst het lekkerste er tussenuit, dan de rest….

Prikken….

Prik… en dan met je vingers de schade oplossen

 

Bestellen maar!

Heb jij nu ook zin in een heerlijke tompouce? Bestel deze dan bij Patisserie de Rouw

Pick-up-point is op woensdag 27 april 2022 van 9.00 – 12.00 uur geopend.
Bestel vooraf online webshop.derouw.nl
De winkel is op deze dag gesloten.